torsdag 18 december 2008

Badtanter


Tre underbara mogna damer. Man blir k...t


Bilder från wicked weasel

Kroppsmålning

Ett litet bidrag till Sonja och er andra. Sonja, följer du med på date med mig i sådan här utstyrsel? (bild från watchersweb)


Filminspelning 2







Jag hade klarat den första intervjun förvånansvärt bra och nu väntade nästa prov som var en live show. Kvinnan som var regi assistent förklarade och jag skulle göra den med tjej som redan var utvald för filmen. En tjej skulle ge mig oralt med jag skulle ha en kortare dialog samtidigt som jag agerade med njutning. Min motspelerska var en yngre tjej på omkring 25 år. Hon hade en mycket sexig kropp men inte så fin i ansiktet. Sminket dolde en ganska gropig hy och jag kände att hon luktade kuk om andedräkten. Regiassisten introducerade oss för varandra och tjjejen sa hon hette Anna, Regiassisten förklarade sedan och gav oss och kamerateamet instruktioner. Det var en spa scen där skulle ligga naken på en brits och sedan få massage av en spa massös.

Alla klara? Då rullar vi! , kommenderade regiassisten.Scenen började med att Anna kom in rummet klädd i vit rock medan jag låg naken på en massagebänk helt slak. Hon sa sin första replik och sedan var vi igång


- Hej jag heter Anna sa hon och du hade beställt en topmassage?

- Ja. Jag är lite utarbetad, svarade jag, medan jag tittade på min kuk som låg alldeles slapp
- Då får vi se till att du får lite rehabilitering, sa Anna medan hon knäppte upp rocken och lät den falla till golvet.


Sedan tog Anna tog min kuk i handen och smekte den, slickade lite på ollonet. Jag tittade ner på hennes kropp och njöt av åsynen. Hon hade små bröst med en vacker liten vårtgård, en väldigt tränad mage och helt renrakad fitta. När hon böjde sig fram och sög in min kuk ordentligt i munnen så kunde jag se att hon hade en mycket snygg och tajt stjärt. Hon sög mig ett tag och visst var det skönt men i jämförelse med Sonja var hon en amatör. Jag hade redan stånd så jag behövde inte få så mycket hjälp men jag satt och njöt av behandlingen när jag fick den. Hon sög mig ett tag men började sedan i stället att slicka upp och ner längs kuken samtidigt som hon runkade mig i lugnt rytmiskt tempo. Och det var hennes specialitet Hon var skickligare på att runka än att suga.


Regiassisten gav mig instruktioner att prata dirty till Anna och stöna. Der kändes lite konstigt att ta emot instruktioner från en utomstående under sex. Men jag jag vande mig njöt av att kunna visa upp mitt stånd för publik.

- Anna, sätt dina kåta läppar runt min kuk

- Slicka min pung med din flinka tunga
Anna började slicka min pung och jag märkte att jag börjat stöna högt åt henne behandling,, som eggande henne att öka behandlingen av min pung. Hon slickade och sög på pungen och mina testiklar och svalde nästan hela den svullna pungen. Jag blundade och när jag öppnade ögonen och tittade på Anan igen så såg jag att hon log. Både hon och jag gick mer och mer in i det och glömde bort allt runt omkring oss. Hon reste sig en kort stund och satte två av sina fingrar mot mina läppar och visade tydligt att hon ville att jag sög på dem. Jag gjorde som hon ville och passade på att smeka hennes stjärt. Hennes fingrar luktade fitta och smakade av min kuk, då hon smekt sig medan hon sugit av mig. Hon slickade själv på några av fingrarna samtidigt som jag och vi mötes även i en tungkyss. Det var härligt snuskigt att hångla henne, smaken av knull tydlig.


Jag såg att filmkillarna gillade var de såg och hade lite svårt att lyssna på regiassistens instruktioner. Han hade noterat vår kåthet och fick nu order på att koncentrerade sig nu på oss. Anna tryckte ett av fingrarna i min rosett. Hon tog tag om min pung med andra handen och smekte den åt sidan, pressade på lite med fingret och gled in i mig. Det var verkligen porrigt skönt och när hon pullade min stjärt så stönade och njöt jag hämningslöst.
När hon tog min kuk i munnen igen så fick jag avbryta henne ganska snabbt för att inte spruta. Jag tittade ner på henne med ett beklagande leende,

- Anna Snälla Sluta Anna för annars kommer du få mig att spruta. Jag vill vara kvar i filmenspelníngen. Hålla stånd och spruta på order är det det viktigaste för killarna. Anna log och såg mycket nöjd ut jag trodde inte att det var möjligt att bli så kåt i en porrfilm som jag var nu. Hon smekte sig själv samtidigt som hon pullade min stjärt och förde in ett finger till i mig och ökade tempot lite. Hon hade slutat röra min kuk på min begäran så att jag inte skulle spruta men hon slickade på ollonet lite då och då.


Regisassisteten ropade till sig en av intervjutjejerna som var upptagna med att på att avsluta sin prat med ett annat par. Intervjutjejen skyndade över till oss ställde sina frågor till mig och Anna. De frågade extra mycket om den behandling jag fått i stjärten och om jag njutit lika mycket som det sett ut som. Jag hade inte några problem att behålla ståndet denna gång heller utan att Anna smekte kuken Jag behövde bara titta på Anna och tänka på hennes top massage för den skulle rycka till och svälls upp igen.

Då intervjutjejerna frågade Anna om hennes intryck, svarade hon bara
- Toppen! Och lutade hon sig fram ytterligare över mig och bet mig lekfult i örat medan bröstvårtorna snuddade mitt bröst, Jag ser fram i mot nästa scen som vi skall göra i morgon eller vad det var. Hoppas du är utvilad och tålig då för jag vill ha dig på mitt sätt då. Hon nafsade mig lekfult i örat igen och gick därifrån med hypnotiskt svängande höfter
Bild cirkus eros