tisdag 9 mars 2010

Undersökning av syster Sonja
Syster Sonja räcker mig en bläckpenna tillsammans med landstingsblanketten "Deltagande i undersökning av manlig sädeskvalitet".
Jag skrattar lite för mig själv, söker hennes blick men möts bara av ett neutralt ansiktsuttryck. Syster Sonja tycks inte alls se den porrfilmsliknande situationen som utspelar sig på hennes mottagning. Jag är en av slumpvis utvalda män som blivit kallade till grundlig läkarundersökning.
Syftet är att samla in uppgifter och prover från 50-åriga män för medicinska ändamål. Sperman är tydligen mer pålitlig än blodprov för att ge svar om en mans hälsotillstånd och det är därför det är viktigt att spermaprovet lämnas under uppsikt av sjuksköterska eller läkare.


Jag skriver under blanketten och godkänner därmed att med assistans av syster Sonja spruta min sädesvätska i en liten plastkopp för vidare analys. Hon tar emot blanketten och ger mig en kopia
- Jaha.. då ska vi ta och lämna ett litet prov då, säger hon med samma tonfall som hon bett mig sätta mig ner. Du kan väl ta och knäppa upp byxorna så länge, jag ska bara hämta sädeskoppen.
Jag står mitt i mottagningsrummet med neddragna byxor och känner mig lite vilsen. Framför mig står syster Sonjas skrivbord, bakom mig finns dörren ut till väntrummet och till vänster om mig står en undersökningbrits med brunt galonöverdrag. Till höger finns en arbetsbänk där syster Sonja plockar fram plasthandskar, en tub med glidmedel och en liten vit plastkopp med uppfällt lock. Hela rummet doftar svagt decinficerering och på fönsterkarmen bakom syster Sonjas skrivbord står en radio och spelar svensktoppen på svag volym.
- Kalsongerna också, annars kan jag ju inte komma åt din penis, säger hon helt avslappnat medan hon tar på sig vita engångshandskar av mjuk plast.Jag mumlar ett tyst "okej" och drar ner de vita kalsongerna.- Du kan sätta dig eller lägga dig på britsen, gör det som är bekvämast för dig. Viktigast är att jag kan komma åt med koppen vid själva ejakulationen.
Syster Sonja drar ut två meter av det oblekta skyddspappret som hon lägger på britsen, där jag sätter mig ner med benen vänt ut mot rummet. Pappret är lite kallt och det känns ovant att sitta med bara skinkor på det lite sträva underlaget. Syster Sonja sätter sig på en höj- och sänkbar pall mellan mina ben. Kuken är fortfarande mjuk, men syster Sonja tar med ett försiktigt grepp tag i roten och börjar smeka.
- Det är ingenting att vara orolig för, jag har sett tusentals snoppar genom åren, säger hon.Hon har verkligen van hand med manliga könsorgan, för redan efter några sekunder känner jag hur svällkropparna börjar blodfyllas och kuken växer i hennes hand. När det än lagom hård öppnar hon tuben med glidmedel och trycker ut en rejäl klick genomskinlig kräm i sin vänstra handflata. För att göra detta måste hon släppa min kuk, som svajar snett uppåt av sig själv som en kobra. Snabbt är hon tillbaka med sina handsbeklädda händer som nu är insmorda med glidmedel. Den hala kuken blir snabbt stenhård och hon börjar med lugna fina drag pumpa den upp och ner. Vi är båda tysta, det enda som hörs är min upphetsade andning, radions dämpade svensktoppsmusik och det lätta smaskande ljudet av hala gummihandskar som rör sig över min kuk.
Jag studerar kvinnan som sitter mittemot mig och just i denna stund runkar av mig. Hon är snygg mogen 50 plussare, Samma ålder som jag.

Plötsligt känner jag att kuken börjar slakna, trots den professionella behandlingen. Någonting gör att jag tappar ståndet, kanske är det den kliniska miljön? Syster Sonja tittar bekymrat upp. - Brukar du tappa ståndet vid samlag, frågar hon sakligt.- Nej, aldrig, svarar jag. Det känns helt enkelt bara konstigt att ru.. öh, smeka sig..bli stimulerad i en sån här miljö, svamlar jag.- Jag förstår, svarar hon lugnt. Men försök nu att slappna av och kom ihåg att detta inte är något farligt eller konstigt att bli generad över, säger hon medan hon förstrött drar i min halvstyva kuk.
- Jag skulle behöva titta på någonting för att bli tillräckligt kåt, mumlar jag grötigt.
Syster Sonja tittar milt på mig men säger inget.
- Du tror inte att jag kan.. att du kan visa.. äh, glöm det, säger jag. Det hela känns väldigt genant.
Hon fortsätter titta på mig, med en professionellt studerande min. Jag tar mod till mig.
- Kan jag inte få titta lite mellan benen på dig, det skulle göra susen, får jag till slut ur mig.
Hon tappar för en sekund den professionella fasaden och skrattar till lite.
- Det här är inte en intim situation förstår du. Jag gör mitt jobb som sjuksköterska, inget annat.
- Ja, jo.. men jag vill bara få en glimt, det skulle underlätta för mig, svarar jag. Hon ler och skakar lite på huvudet, och jag känner mig helt bortgjord. Vad fan tänkte jag egentligen, det här är en hälsokontroll, inte en billig porrfilm!
Plötsligt reser hon sig upp och går bort till dörren, som hon låser. Sedan vänder hon sig om mot mig och drar ner de vita sjuksköterskebyxorna över de höfterna. Under har hon ett par trosor i vitt syntettyg med en minimal spetsbård längs kanterna.
Jag sväljer hårt, detta är fan helt otroligt tänker jag i mitt sinne. Gränsen mellan det professionella och det privata börjar suddas ut när hon med båda händerna drar ner trosorna halvvägs på låren. En rejäl och bullig vagina vilar under en liten plätt av kortklippt mörkt hår.
- Vänta en sekund, säger hon och böjer sig fram över skrivbordet för att stänga av tjänstetelefonen. Hennes bulliga rumpa är två meter från mitt ansikte, men jag ser inte mycket av hennes fitta.
- Kan du inte bara ställa dig med särade ben så jag kan se ordentligt, frågar jag. Hon ger mig ett snabbt ögonkast över axeln och spricker upp i ett leende.
- Nu pressar du verkligen gränsen för vad som är tillåtet, skrattar hon, men gör som jag ber henne. Hon ställer sig bredbent och svankar med baken mot mig. Den vackra, saftiga vaginan tittar fram mellan låren, och mitt hjärta dunkar på max
- Du är verkligen en sexig kvinna, är det enda jag får fram. Hon ler lite generat men återfår snabbt sin yrkesroll när hon ställer sig framför mig och tar tag i min kuk, som redan blivit stenhård igen av den vackra synen.
Med snabba, kraftiga tag runkar hennes högerhand kuken medan hon med den vänstra håller sädeskoppen redo. Jag stirrar ner mellan hennes ben, vaginan är oemotståndligt inbjudande, jag kan tydligt se blygdläpparna och känna den härliga doften av hennes sköte, blandat med hennes parfym. Jag brottas med en obetvinglig känsla av att vilja smeka hennes fitta.Syster Sonja har inga problem med att utläsa mina tankar.
- Känn efter du, säger hon med en litet skratt. Vi har ändå redan passerat gränsen för länge sedan.Jag sträcker fram min högra hand och låter fingrarna glida över de tjocka blygdläpparna. De är fuktiga. Med tummen masserar jag klittan och lägger långfingret och ringfingret mot de inre blygdläpparna. Hennes fitta är varm och hal nu, och de båda fingrarna glider nästan av sig själva in i hennes mjuka hål. Hon skälver till en aning, samtidigt som hon allt snabbare runkar min kuk. Jag kämpar emot den kommande orgasmen, jag vill passa på att utnyttja detta ögonblick så mycket som möjligt.
Det är dock lättare sagt än gjort. Hennes parfym, hennes hala och varma fitta, glidmedlet mellan hennes händer och min kuk, känslan av att utnyttja hennes arbetsuppgift för min egen njutning, allt blir till ett fyrverkeri i skallen på mig och min kuk sprutar sperma med kraftiga stötar. Syster Sonja är dock beredd med sädeskoppen och fångar upp det mesta av sperman.
Medan hon med van hand försluter koppen fingrar jag en sista gång på hennes fitta, stoppar de i min mun och smakar. Hon ler milt och drar upp trosorna och byxorna, sedan tar hon av sig de kladdiga plasthandskarna och slänger i en stor papperskorg med vipplock.
- Det här gick väl bra, säger hon med sin lugna sjuskötersketon.
Jag reser mig på darrande ben och drar upp mina kalsonger och byxor. Jag är helt genomsvettig och torr i munnen. Syster Sonja ler vänligt och öppnar dörren jag går ut från motagningen

2 kommentarer:

 1. fin kåtnovell Hans-Erik om syster Sonja för att hjälpa mannen för att ge svar om en mans hälsotillstånd kram Sonja

  SvaraRadera
 2. There's SHOCKING news in the sports betting industry.

  It has been said that any bettor must watch this,

  Watch this or stop placing bets on sports...

  Sports Cash System - Robotic Sports Betting Software.

  SvaraRadera