måndag 10 november 2008

Audition

Jag stod länge utanför dörren och tittade på skylten Adultfilm Production, innan jag samlade mod till mig och ringde på. Jag hade sett annonsen om film med mogna för mogna och hade funderat mycket innan jag vågade mig hit. Det dröjde ett litet tag innan en kvinna i 50 årsåldern kom och öppnade.
- Hej sa hon och visade in mig i byggnaden, vad heter du?
- Erik svarade jag och hon kollade på en lista
- OK välkommen Erik, den här vägen.

Vi gick igenom en korridor och kom sedan ut i en stor lokal. I ena änden stod en säng på ett podium, som var upplyst av starka lampor och runt omkring stod det kameror. Jag blev både nervös och upphetsad när jag såg den, medveten om att jag senare idag skulle befinna mig där och göra min filmdebut. Jag blev tillsagd att jag skulle gå till omklädningsrum 2 och att de väntade på mig där. Jag gick in i rummet som var märkt med en tvåa och stannade osäker. Det var flera män där inne och det var en nervös stämning i rummet. Det var en blanding avkarlar som vågat svara på annonensen. Några av killarna såg vältränade ut medan några hade medelåldersmage.När jag kommit in så ställde sig en kvinna i 45 årsåldern på en stol och påkallade uppmärksamhet.
- Välkomna hit allihopa och kul att det var så många som kunde komma. Jag vill att ni alla tar fram id kort och friskhetsintyg, så går jag runt och kollar det. Alla gjorde som hon sa och jag räknade snabbt och såg att det var sju stycken män som visade henne papperna. En kille hade inte friskhetsintyget och fick gå ut ur rummet.


- Ok ,då kan ni alla klä av er nakna och hänga in kläderna i skåpen längs sidorna, sa hon sedan.

Vi gjorde som hon sa och snart stod vi där utan kläder Jag var mer än lite nervös nu. Ledarinnan gick åter igen runt i gruppen och kollade på oss noga. När hon kom till mig så fick jag göra som alla andra. Först tittade hon på mig uppifrån och ner och sedan gick hon runt mig och tog en lika ingående granskning bakifrån. Hon kände och klämde lite på mig och jag kände mig verkligen som ett objekt, en vara. Hon strök på och tittade noga på min tatuering. Andra kanske skulle upplevt behandlingen kränkande, men jag för min del njöt av den. Två av männen fick klä på sig och gå igen medan vi andra fyra fick gå in i ett angränsande rum. Där fick vi en badrock att ta på oss och badtofflor. Det kändes nästan som om vi var på spa. Vi fick snart sällskap av två kvinnor också klädda i badrock. Så anslöt hon som höll i det hela och bad oss samla oss runt henne i en halvcirkel.

- Jag heter Eva, sa ledarinnan. Och så här går det till nu förklarar hon. Först skall vi testa lite hur ni funkar, om ni kan få upp den och hålla erektion i publik jutan att utlösning. Det är viktigt att ni kan hålla stånd och kunna spruta på exakt då det är dags.. Det här är Kicki och Sonja som skall hjälpa oss idag. Hon pekade på de två kvinnorna som stod i närheten. Sonja och Kicki skall ha huvudroller i den kommande fílmen och som ni kankse får agera med sedan.Som ni ser har de har gjort sig extra sexiga för att ni skall enkelt skall bli kåta och glada, skämtade ledarinnan. Sonja och Kicki hade tagit av sig badrockarna och log mot oss. De vara nakna så när som på stayups, höfthållare och pumps. De var i åldern 40-55 år med ganska välbevarade kroppar. Sonja hade en läcker ros tatuering på rumpan.Båda tjejerna hade trimmat sina buskar så springan och deras blygdläppar syntes tydligt.


- Jag vill nu att ni sätter er i varsin stol och slappnar av. Sedan kommer tjejerna att komma fram till er och suga er kuk. Jag vill att ni försöker få stånd och sedan vill jag att ni försöker behålla det så länge ni kan utan att få utlösning samtidigtsom ni blir intervjuade vår scripta Lena. Känner ni att det håller på att gå för er måste ni spruta i pappret. Hon visade på hushållsrullarna som stod bredvid stolarna.

Det var ingen lätt uppgift hon bad oss göra. Jag satt sist i raden så jag fick vänta på min tur innan de andra männen fick försöka i tur och ordning. Kicki och Sonja gick fram till de två första killarna och satte sig på knä framför dem. De öppnade killarnas badrockar och började suga efter ett kort viskande samtal. Filmkillarna tände lamporna och satte igång sitt jobb. En av potentiella skådisarna, som var en vältränad kille med tatueringar, stönade en hel del då tjejen som hette Sonja hade börjat sin behandling av honom. Vi övriga konstaterade att han kom snabbt, Det tog max en halv minut. Sonja som sög honom blev lite förvånad kunde jag se för det blänkte till i hennes ögon och hon hann inte dra ut kuken ur munnen innan han sprutade. Killen blev sur och anklagade Sonja för att ha sugit honom på fel sätt, Eva kom snabbt fram för att lugna ned det hela. Under tiden hade en Kicki blivit klar med sin kille som satt med en rejäl ståkuk och scrptan Lena kom fram till honom och började intervjun. Kicki gick samtidigt över till killen bredvid mig och förde åter igen ett viskande samtal innan hon började suga honom. Eva hade nu tagit över diskussionen med kille som kommit och Sonja som sugit honom kom fram till mig i stället. Hon var i 45 års åldern och hade naturliga lite hängande men fortfarande välformade bröst och en välformas lite mullig kropp. Hon såg fräsch utan mycket smink och hon hade en liten mörk buske på fittan som såg frestande ut. Jag blev lite lugnare då hon satte sig bredvid mig och blev lite sugen på henne.

- Hej jag heter Sonja sa hon och så här går det till. Jag kommer att suga dig nu och jag vill att du säger till innan det går för dig så att jag hinner sluta, innan det kommer nåt kladd i munnen. Jag kan suga av dig ganska länge om du vill och du behöver inte bli stressad om du inte får upp den direkt. Jag slutar när du säger till .Du får även be mig suga långsammare eller fortare allt efter hur du vill ha det.

Med det sagt så öppnade hon min badrock sökte sig fram till min halvslaka lem och skred till verket. Hon sög fantastiskt skönt och jag njöt av det hela. Hon var verkligen kunnig i konsten och smekte och klämde även på mig med handen så det var verkligen skönt. Jag kunde koncentrera mig styrde tempot, så när jag verkligen kände att jag hade nått en bra och stadig erektion bad jag henne sluta och så startade Lena intervjun. Lena, som var en vacker kvinna på drygt 40 satt i jeans och top helt ogenerat med sin frågelista bredvid mig och min ståkuk och frågade vem jag var, min snoppstorlek, vad jag tyckte om att göra min första porrfilm, favoritsex mm och till min förvåning kunde jag konstatera att mitt stånd höll hela interjvjun. Jag frågade Lena om hon skulle vara med i filmen, men hon svarade att hon bara höll i manus och inspelningen. Synd, du ser ju att snoppen tycks gilla dig, skämtade jag rodnande.

Eva kom fram och såg nöjd ut.
- Jag tycker du passar bra. Tycker du agerar bra. Du ser bra och manligt ut med en tatuering. Det enda jag vill är att du rakar dig där nere, Vår sminkös Anki hjälper dig med det. Vill du vara med i film då, så skriver kontrakt. Och så startar vi om en stund.

4 kommentarer:

  1. Hejsan!
    det är en bra sexnovell,du fick till
    toppen att läsa den där med huvudrollen.

    SvaraRadera
  2. Sonja
    Kul att du uppskattade den lilla passningen. Har varit med film i verkligeheten?

    SvaraRadera
  3. Mm, härligt att få läsa en sexnovell. Ha det bäst!

    SvaraRadera
  4. Aha du har varit med i film på så viset ok

    SvaraRadera