onsdag 25 mars 2009

Fantasy Fest

Vi tog på oss shorts och top och gick ut från hotellet efter vår dusch och älskog. På ruggen en ryggsäck att stoppa ner vår persedlars efter vi blivit målade på tatueringsstudion, Partyt på gatan var i full gång, då vi kom ut från hotellet. Vi träffade genast Ann och Bob från Chigago, som berättade att de var vetraner på Fantasy Fest. Bob hade bullsat upp under shortsen medan Ann hade gjort tvärtom. Topless och endast ett minmal tygruta framför fittöppningen. Bob bjöd på öl, medan de berättsade att de skulle vara med i kvällens tävling. Aha två av våra konkurenter. Bob sa vi skulle vara chanslösa, Titta bara på Anns perfekta tuttar

Inne i studion fick vi klä av oss nakna och sedan började förvandligen till Adam och Eva.


- Usch, vad kittlar, skrattade Sonja
- Samma här, svarade jag. Känns kallt om snoppen
- Bara den inte försvinner nu, när den skall synas
- Tror inte det, Det är supersnygg tjej som målar
- Aja baja. Tänk inte så. Du har redan din egen Eva
Ni är andra Adam och Eva för kvall, säger Tony. Riktigt syndigt i stan i kväll. Men nu är ni klara. Vad tycks?
- Fina svarar vi med en röst.
- Yes Go out an party!
Vi går ut på stan nakna men ändå klädda.

Vi kommer fram till Key West Club där tävlingen är. Vi anmäler oss och tar en öl innan tävlingen börjar. Massor av andra par deltar, men publiken röstar fram oss till final, där vi möter Jen och Phil som är ett grekisk par. Och ett annat Adam och Eva. som heter John och Cynthia.



Röstningen består av publikjubel och applåder. Så det gäller att showa till det. Då kommer vår chans. DJ sättee på Elvis med Burning Love. Jag bjuder upp och vi dansar ut på golvet i en bugg. Sonja är domterar publiken så att slutligen står som vinnare.

En magnum flaska Champagne är priset. Vi dricker tillsammans med de andra finalister och blir lite småfulla,. Bjuder upp Sonja till en tryckare och upptäcker att jag börjar växa. Tät, tät dansar vi närmare sidan av golvet nämare toaletten. Damen i kön släpper förbi oss med ett konstaterande
- Ni ser ut vilja komma in snabbt
-Jag vill in snabbt i alla fall kontrar jag, medan vi trycker oss in och Sonja svankar upp med rumpan, redo för att ta emot mitt pris till henne.












2 kommentarer:

  1. Hans-Erik vad bra du får till det, känns som jag lever med i handlig på riktigt,Fantasy Fest
    kram S-B

    SvaraRadera