måndag 16 mars 2009

Fotokväll


Det började med att Niklas, visade foton från Lenas och hans resa till Rom. Han hade mängder av hus, gamla och nya, och massor med fornlämningar dessutom, i spännande vinklar och med läckra ljusspel.
- Fanns det inga människor i Rom, frågade Sonja.
- Jovisst, men det är så svårt att plåta sånt' som rör sig, försvarade sig Niklas.
- Men vi har ju våra bilder från Riva del Sole, sa Lena.
- Skall vi visa dom då?
- Det är ju fina bilder. Lite roligare än all hus.
- Ok om det är ok för dig så.
Niklas tog fram en bunt foton från badveckan som han och Lena haft efter Rombesöket. Sandstränder med solbadare är ingen lustig syn, om man inte går in i närbilder förstås.
- Nog har du bättre bilder än strandvyer Niklas, klagade jag.
- Visa alla bilderna Niklas! Dom då vi badar Det är ingen fara, uppmanade Lena
Nu kröp dom fram till slut, fotona från den ostörda badvik där Niklas och Lena hittat på en ö de besökt. Härliga uttrycksfulla ansiktsstudier, sedan lite djärvare varianter med en solbadande, avslappnad Lena på en klippa, fri från alla skylande tygbitar. Efter lite trevande försök i början hade hon kommit loss och visade bredbent upp hela härligheten! Hon hade tagit några kort på Niklas också, men det var bara sedesamma eller och ett där han skylde det heligaste med en solhatt.
- Varför är det så farligt med killar i helfigur, skulle det vara svårare eller värre att beskåda än tjejer, frågade Sonja i anklagande ton.
- Precis. Nu har ju du visat mina kort, så får du väl visa dina också
Rodnande medgav Niklas att det fanns sådana kort också. Alla krävde omedelbar inspektion och stackars Niklas kunde inte annat göra än att plocka fram en radda nakenstudier på sig själv, som Lena knäppt. På de första såg Niklas lite spänd ut, men han verkade att ha slappnat av efterhand. Det bästa var när han satt i vattenbrynet, med en halvstyv stake dinglande i vågskvalpet. - Vad är det som är så farligt egentligen Niklas, du såg ju nästan rädd ut på de första korten, frågade Sonja.
- Jag vet inte, det är väl ovanan att visa sig naken, trots att det bara var Lena och jag där. Niklas förlägenhet släppte när han märkte att vi tyckte att det var juste att han vågat visa fotona.:

- Det är ju så vanligt med nakenbilder på tjejer, men så fort det gäller killar är det känsligare. Gillar inte tjejer att titta på nakna killar?

- Det är klart att det är härligt att titta på nakna, snygga killar, med läckra kroppar som ger lite kåtpirr, svarade Sonja.

- Vad tittar du på speciellt, undrade Niklas i lite utmanande ton.
- Tja, lite välplacerade muskler, uttryck och ögon, gärna nåt' hårstrå på bröstet, om det finns någon tatuering, och en stake med karaktär. Precis som killarna kollar in tjejernas tuttar och hårburret runt musen. Tjejer kollar in varann också.
- Jag kollar också muskler, snopp, tatueringar fyllde Sonja på
Stämningen i rummet blev märkbart högre och tätare efter tjejernas frisläppta snack.

- Det är klart att nog kollar man in andra killars kukar i bastun och vid andra tillfällen som
- Varför inte köra en inspektionsrunda här och nu, med lite fritt foto. Ni har ju fått kolla in mig, påpekade Niklas med smågrötig röst.
- Vilken god idé, jag tar fram kameran, skrattade Lena..

- OK, jag ställer upp på det, men då ska alla vara med, sa jag och spände ögonen i Lena.
- Jag är också med, meddelade Sonja, men varning för alla följder!
Niklas såg lite tveksam ut, men började sedan knäppa upp sin skjorta. Själv hade jag fått av mig min tröja och började just med byxorna när jag fick en ljus idé:
- Stopp, stopp, en avklädning i taget, det kan väl vara fotovärt, själva strippen!Alla instämde raskt och sedan drog vi lott om tågordningen. Det var Niklas tur först.-

Man är ju van, sa Niklas stöddigt, lät gylfen sakta glida ner, satte sig på en stol, drog av sig byxorna och fick fram en minimal, svart tanga.

- Oj, oj, oj, där har vi en som var beredd, utbrast Sonja, det var inte mycket som de dolde. Vänta lite så vi får fota dig med tangan på, det är så sexigt med ett tyg som putar sådär, man anar den styva kuken! Sonja gled fram och fick några fina kort i perspektiv nerifrån.

- Kom igen Niklas, sa Lena
Niklas har ett präktigt hårburr, en fin matta på bringan en stor draktatuering på ryggen och en lång stake, det hade vi ju sett på bilderna förut. Snoppen verkade vara på gång. Mycket riktigt, en smal men lång kuk på halvstånd dök fram när Niklas drog ner tangan. Han skrevade duktigt där han satt på stolen, reste sig och satte upp ena benet, fläkte ut hela härligheten mitt framför ögonen på oss, allt medan staken reste sig till högre höjder. Han smekte sig lätt över bringan, ner runt kukhåret och längs strängen mellan pungen och hålet därbak. Nu blev könsdoften i rummet så påtaglig, det retade i näsborrarna.

- Näste man är en kvinna, ropade Niklas, avbröt sin show och lämnade plats för Sonja.
- Men, jag vet inte.
Ett ögonblick drog hon på det, men började sedan. Först åkte tröjan, en spetsbehå kom fram. Sedan av med jeansen, vilket lämnade fritt för ett par svarta halvgenomskinliga trosor.

- Mera, snabbare, ropade Niklas, snart spricker jag av kåthet. Vi ska nog avhjälpa det snart på något vis om du inte klarar det själv. Han fick en arg blick från Lena och lugnade ned sig. Sonja lät brösten falla ut, fylliga och fina med stora vårtgårdar. Sedan tvekade hon lite, skulle trosorna verkligen av också?
-Av med tygbiten nu och visa musen! Det var Niklas som körde på, han hade verkligen kommit loss.
- NIKLAS!! Dämpa dig! Hördes en förmaning från Lena.

Sonja lät så trosorna falla och visade en svart tofs.



- Detaljerna senare, först ska alla vara näck, slog Sonja fast.´Men nu skall Hans-Erik strippa
Min tur alltså. Jag gick fram till CD och la på en Tina Turners ”You are the best” och startade. Jag hade inte funderat närmare på några effekter eller eleganta sätt att få av kläderna från min vid det här laget tämligen upphetsade och uppkåtade kropp. Kukdoften blandades nu med fittarom. Alla dessa tre framför mig, med kameror i högsta hugg dessutom. Nåväl, dags att sätta igång. Tröjan var redan av. Jag spände biceps så att tatueringen syntes, väl och så jag lät händerna glida från bringan, ner över magen och mot byxlinningen. Jag smekte vidare neråt, över den spända staken, utanpå tyget. Bältet och gylfen nästa. Sakta fick byxorna glida ner, sedan stumporna. Fötter är som sagt fascinerande, sockornas avtagande blev en show i sig. ! Tursamt nog hade jag denna dag ett par svarta välskurna kallsingar på mig, eftersom de stärkte bilden av småproffsigt strippande.

- Mot finalen, vi vill se kuken i luften, ropade Lena.

Jag rodnade och lät händerna glida över bringan igen, över magen och in under resåren, sakta spändes tyget över den bultande kuken. Det kom en ny omgång fotoblixtar och klickanden. Helt plötsligt slog det mig att jag njöt i fulla drag av situationen, av att visa upp mig in på bara kroppen, t o m med ståkuk! Det var något nytt att jag hade så mycket av exhibitionist i mig. Kallsingarna fick glida ner helt och hållet, kuken sprätte upp. Den stod rakt ut, snett uppåt. Händerna fick glida neråt skrevet, riva lite i pungen, smeka låren för att sedan vända uppåt igen. Jag kände hur högerhanden liksom sökte sig ett stadigt tag om den hårda staken. Automatiskt började handen dra förhuden fram och tillbaka i ett präktigt runkande, det blålila ollonet blev alltmer spänt och blodfyllt. Kåtpirrandet kröp längs ryggen - men så kom jag på att vi ju faktiskt bara skulle klä av oss, inte köra någon total strippföreställning.

- Va nu, ska du avbryta mitt i härligheten, klagade Sonja.
- Det kan man kalla total avklädning, att visa snopptoppen sådär, sa Lena, men det var inte första gången du runkade den kuken va..?

- Det ägnar sig väl alla normalt funtade killar åt, att runka, svarade Niklas, det gäller åtminstone mig. Det var väl strongt av Hans-Erik att lämna ut sig sådär. Förresten Lena erkänn att nog vet du hur man mjölkar lite grädde ur slangen. Lena rodnade och medgav att det nog var så.

Nu var det Lenas tur. Hon la på en CD med Dusty Springfield, som sjöng ”You don’t have to say…” Hon började med att dra sig sin blus och visade upp sin skulder tatuering med en fjäril. Sedan vände hon sig med ryggen mot oss och knäppte upp bh:n och lät falla. Då vände sig visade hon ett par fina mogna tuttar med styva vårtor. Kjolen knäpptes upp och kasades ned och under fanns ett par fina thai trosor.
- Skulle haft string idag kanske, urskuldade hon sig.
-Nej det här perfekt, berömde Niklas och jag
Lena krängde av sig trosorna och visa upp ett nästan rakat venusberg. Bara en liten tofs ovanför springan
- Ni ska veta att det här var ingen uppoffring, jag njuter av att visa upp mig, gör inte ni det också, erkänn, era exhibitionister där, utmanade Lena.

Sonja nickade instämmande:
- Ni skulle bara veta hur kåtheten pirrar inne i musen. Det kliar sådär hett så att det bara kan stillas av något hårt, långt, halt och levande - kort sagt jag vill ha KUK i fittan snarast. Känna någon en riktig karl
Lena skrattadde instämande. Sonja såg vild och hungrande ut, stoppade ett par fingrar i springan och drog isär fittläpparna. Hon fläkte ut sig på soffan med benen brett isär. Vi killar kollade in varandra, två kåta typer som inte hade något emot att känna staken omsluta av en varm grotta.
- Hans-Erik, det är dags att uppfylla dina plikter uppmanade Lena mig. Men det ingår i spelets regler att vi två andra fotar fritt eller på annat sätt bidrar till att höja stämningen.Sonja och jag nickade instämmande, sedan satte vi igång. Först måste jag ju känna efter att fittan var mjuk och våt med en omgång med tungan längs skåran och en retning av clitoris. Det smakade sådär småfränt och fullständigt oemotståndligt.Sonja skakade av kåthet och flödade av eggande fittasaft. Lena och Niklas var flitiga med kameran.
- Men kom igen nu, Sonja måste få en stake i sig innan hon får slag., uppmanade Lena. Vi hade tappat alla hämningar, nu var det dags att gå vidare:



- Är du beredd nu ?

- Om inte du kör in din snopp omgående vet jag inte vad som händer, kontrade Sonja. Hon särade på benen, spärrade ut fittan, greppade min kuk och styrde in den.Oh, det var för häftigt, vilken känsla, att ligga här och knulla, med åskådare som dessutom fotade! Men jag och Sonja glömde snabbt omvärlden, nu var det själva knullandet som gällde, att uppnå maximal njutning, att reta de känsligaste delarna på bästa sätt, att växla mellan snabba och långsamma drag, pumpa, knulla, stöta. Hon stönade högt för varje knulldrag, även från mig kom det stön av djurisk njutning.
Lena och Niklas fotande och gav uppmuntrande kommentarer:
- Kom igen nu Hans-Erik, släpp loss satsen, vi är fler som vill knulla. Jucka lite hårdare så flödar det snart.


- För farao, Niklas, håll ut, snart får du också glida in och ut i Lenas härliga fitta, glida i hennes våta hål, Jag kände hur det började rycka så där som det gör strax innan maximum kommer och nu bara strömmade kåtsnacket:


- Ah, åh, vilket knull, mera, åh, ÅÅHH, knulla hårdare, nu kommer jag, nu, nuuu...Jag exploderade i en toppenorgasm och pumpade Sonja full med varm sperma, medan Sonja började gny i förstadiet till en skakande orgasm hon med.
- Nu är det er tur att fota, sa Niklas och gav mig kameran
-Fort, in med din hårda, varma kuk, snabbt, vädjade Lena och Niklas var inte sen att ställa upp på hennes begäran. Hon såg helt salig ut när hans lite längre stake trängde långt in i henne. Lena kunde börja vägen mot absoluta maximum, hon skakade och kved, vred huvudet fram och tillbaka.



- Va häftigt, sa Sonja. Niklas låg på golvet med Lena guppande ovanpå. Nu skulle vi fota lite innan vi fortsatte. Jag fick fram videokameran, detta passade ju att filma också! Jag monterade sedan videon på ett stativ och lät den rulla på. Nu började Lena gny och rycka i en präktig orgasm, benen flög upp och ner medan Niklas hade fullt sjå att hänga på.
- Spruta på tuttarna.
Han var inte sen att lyda, Och sedan låg två utmattade tillfredställda kvinnor på golvet.
-Nu har vi lite till vårt arkiv, skrattade Niklas

1 kommentar:

  1. vad spännande och få läsa det här med våra vänner Och bli fotograferat
    med fotagrafier toppen novell
    vad får du allt ifrån? du är en skribent mjuka sköna novell
    kram S-B

    SvaraRadera